SAARIRETRIITIT 

Lämpimästi tervetuloa retriittiin privaattiin Ykspetäjäisten saareen Uuteenkaupunkiin. Kesällä 2023 ei kaikille avoimia retriittejä. Kysy tarjousta retriitistä omalle porukallesi! Retriitti sisältää sovitut palvelut esim. herkullisen täysihoidon, venekuljetukset, yhteisen ohjelman jossa mm. joogia joiden kuvaukset löytyvät välilehdeltä JOOGAT. Majoitus mökeissä, veneessä tai teltassa 1-3 hlön tiloissa. Tilaa 8 retriittivieraalle. Kaikki ohjelmat Sinun valikoitavissasi. Halutessasi voit vaikka istua laiturinnokassa koko viikonlopun. Voit varautua omalla sauna- tai ruokajuomalla.

Ohjaajana toimii saaren emäntä, pappi, matkailuyrittäjä, joogaohjaaja Menni Heikkinen. Hoitoja on mahdollista tiedustella Anniina Virtaselta. Tarkemmat esittelyt löydät alta. Lisätietoa paikasta voit katsoa välilehdeltä Ykspetäjäinen - oma saari.

Retriittien hinta täysihoidolla ja ohjelmilla on 370e/hlö, teltassa yöpyjille -30e (sis. alv). Laskutus mahdollista kahdessa erässä, joista ensimmäinen on varausmaksu 170e, joista esteen sattuessa osa on mahdollista palauttaa. Osallistujia ei ole vakuutettu, suosittelemme omaa matka- tai tapaturmavakuutusta. Retriitti vaatii toteutuakseen riittävästi osallistujia. Varattuasi saat sähköpostitse laskun ja peruutusehdot sekä retriittikirjeen lähempänä ajankohtaa. Varaukset: menni.heikkinen@gmail.com tai 0405783737.

Kysy siis juuri Sinun ryhmällesi räätälöityä retriittiä!

ESIM. PARATIISIN PUUT - RETRIITIN OHJELMA

Oma saari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää paratiisin puiden voima niin itsestäsi kuin ympäröivästä luonnosta. Halaa Ykspetäjäisen saaren petäjää, koe merellinen rauha ja ikiaikaisen kallion lämpö jalkojesi alla. Miltä kuulostaisi ihanan rentouttava kasvohoito tai hieronta männyn tai koivun eteerisen öljyn avulla? Herkuttele valmiin pöydän, grillin ja kiukaan antimista, makeita hemmotteluhetkiä unohtamatta. Retriitissä on myös sosiaalinen ulottuvuus, sillä viime vuoden retriittiosallistujat saivat täältä uusia ystäviä. Ohjelmassa mm. puu- ja paratiisiteemaa, naurujoogan tuottamat komeat naururypyt kasvoillasi, Hiljaisuuden joogaa, piknikvaellus sekä omaa lepoaikaa vaikkapa kirjan lukemiseen, metsässä samoiluun tai auringossa löhöilyyn ja Itämeressä kellumiseen.


ESIMERKKIAIKATAULU:

PÄIVÄ 1

18.00 Lähtö satamasta

18.30 Saapuminen ja majoittuminen, kaffetta ja pientä purtavaa tarjolla

19.00 Hoitoaika 1

20.00 Alkumalja, johdatus saareen ja retriittiin + hoitoaikojen jako ja Oksalla-ohjelmaa

21.00 Salaatti-Illallinen ja iltatee

PÄIVÄ 2

9 - 10 aamiainen

10 Puunhalausta ja Paratiisin puut-ohjelmaa

11-13 Lepoa ja Hoitoajat 2, 3

13.00 Piknikvaellus

15.00 Hoitoaika 4, 5

17.00 Naurujoogaa

18.00 Kiuasmakkarat lämpiää

18-20 Hoitoajat 6, 7

18 – 20 sauna, uintia, suppailua

20.00 nuotioilta ruokineen, Ykspetäjän tarina, musiikkia, puuviisauksia + iltatee

PÄIVÄ 3 

9 - 10 aamiainen

10.00 Paratiisihartaus tai puumeditaatio

11-13 Lepoa ja Hoitoajat 8, 9

13.00 Hiljaisuuden joogaa luonnossa

14.00 lounas, jälkkäri ja kahvi

15.00 venekuljetukset satamaan

RETRIITIN HOITOHINNASTO

KLASSINEN HIERONTA 45 MIN. (48 €):

Männyn mukavuus/ Koivun kosketus

Hoitoalue valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lihaksia tehokkaasti avaava ja rentouttava hierontahoito.

Lähde tuoksumatkalle Ykspetäjäisen luontoon männyn tai koivun kanssa. Tai valitse hoitoöljyn tuoksu hedelmäpuiden joukosta; greippi, appelsiini tai lime.

(hoito voidaan aina toteuttaa myös tuoksuttomalla öljyllä).


KASVO/RENTOUTUSHOIDOT 55 MIN. (65 €):

Petäjän puhtaus

Virkistävä ja uudistava kasvohoito ilahduttaa ja valaisee päivääsi. Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan ja naamion, sekä hieronnan kasvoille ja päälle.

Tuotteet valitaan ihotyypin ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Saaren kuiskaus

Jalkaterien, päänahan, niskan ja kasvojen vapauttava ja elvyttävä hieronta juurruttaa ja antaa voimaa. Sis. kasvojen ihotyypin mukaisen pintapuhdistuksen ja loppuvoiteen.

Ohjaajien esittelyt

Nimeni on Menni Heikkinen. Olen uusikaupunkilainen nainen, vaimo ja äiti. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, hevoset ja lähimmäisenrakkaus. Olen pappi, seksuaalineuvoja ja viime vuonna perustin myös yrityksen lähinnä rakkaan saareni matkailutoimintaa varten. Pappina olen tehnyt eniten yleistä seurakuntatyötä ja rippikoulu- ja nuorisotyötä, mutta sielunhoito eli kirkon keskusteluapu on lempilapseni ja siihen olen erikoistunut. Tällä hetkellä toimin vs. kirkkoherrana. Ohjaan myös mm. kristillistä Hiljaisuuden joogaa ja naurujoogaa. 

Usko, nauru, seikkailu ja huumori ovatkin minulle tärkeitä arjen voimavaroja. Harrastan mm. mökkeilyä, ratsastusta, merenkulkua, matkailua, luontoliikuntaa ja matkustusta. Arvostan kulinaarisia nautintoja. Juusto on helmasyntini. Luonteeltani olen innostuva, luova, toiminnallinen, avoin ja herkkä mutta vahva. Olen myös sosiaalinen, mutta vastapainoksi tarvitsen välillä hiljaisuuden ja erakoitumisen hetkiä Ykspetäjäisessä. Pian tiedät, mitä tarkoitan? 

Hei!

Olen Anniina Virtanen ja hoidan sinua retriitissä ihanien ja tehokkaiden hoitojen parissa. Toimin hierojana ja kosmetologina omassa yrityksessäni Turun Paattisilla. Supervoima työssäni ovat viisaat, etsivät ja löytävät käteni, jotka osaavat painaa "juuri oikeasta kohtaa". Minulle on tärkeää että asiakas tulee kuulluksi ja lähtee luotani joka kerta hyvillä mielin.

Luonteeltani olen ystävällinen, positiivinen ja syvällinen. Parasta maailmassa on metsä ja sen tuoksut, ja keväällä heräävä luonto äänineen. Vapaa-ajalla nautin lenkkeilystä koirieni kanssa. Minulla on onni asustella luonnon helmassa ja hoitaa mehiläisiä! Pienimuotoinen mehiläistarhaus ja hunajan tuottaminen on ollut harrastuksenani nyt noin viiden vuoden ajan. Erityisintä iloa elämääni kuitenkin tuo tukivanhempana toimiminen. Odotan innolla että tutustumme Ykspetäjäisessä!