SAARIRETRIITIT 

Järjestimme ensimmäistä kertaa retriittejä saaressa kesällä 2022. Suunnitteilla on kaksi retriitiä myös kesälle 2023. Lisätietoa tulossa myöhemmin. Alla näet vuoden 2022 kesän retriittien yksityiskohdat ja ohjelmat:

Lämpimästi tervetuloa retriittiin privaattiin Ykspetäjäisten saareen Uuteenkaupunkiin. Tarjoamme kolme erityyppistä retriittiä. Retriitit sisältävät yhteisen ohjelman, herkullisen täysihoidon, venekuljetukset, vapaa-aikaa, saunomista, uimista, nuotioillan ruokineen ja tarinoineen, piknikvaelluksen, joogia joiden kuvaukset löytyvät välilehdeltä JOOGAT, mahdollisuuden yksityiseen keskusteluun ohjaajan kanssa sekä valokuvaajan ottaman voimauttavan valokuvan muistoksi Sinusta haluamassasi maisemassa. Majoitus mökeissä, veneessä tai teltassa 1-3 hlön tiloissa. Tilaa 10 retriittivieraalle. Kaikkiin ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista ja Sinun valikoitavissasi. Halutessasi voit vaikka istua laiturinnokassa koko viikonlopun.  Halutessasi voit varautua omalla sauna- tai ruokajuomalla. Rauhaa - retriitti on päihteetön retriitti. Retriitit alkavat perjantai-illalla ja päättyvät sunnuntai-iltapäivällä. Alustavat ohjelmat näkyvät alhaalla, muutokset mahdollisia. Ohjelman lisäksi väliajoilla mahdollisuus hoitoihin lisämaksusta, hinnasto alla. Tarjolla on  hemmottelevia hoitoja, hierontaa tai lifecoachausta yms. luontomaisemassa. Varaukset viimeistään viikkoa ennen retriittiä. Maksu paikan päällä.

Ohjaajina toimivat saaren emäntä, pappi, matkailuyrittäjä, joogaohjaaja Menni Heikkinen ja siskonsa luonnonvaratuottaja, kosmetologi, liikunnanohjaaja, valokuvaaja Pia Klotz. Hierontaa, fyysistä äänimaljahoitoa tai lifecoachausta tarjoaa Miia Elo. Mukana on myös terveydenhuollon ja ravitsemusalan ammattilainen Miia Jaakkola. Ohjaajien tarkemmat esittelyt alla. Lisätietoa paikasta voit katsoa välilehdeltä Ykspetäjäinen - oma saari.

Varaa viimeistään kuukautta ennen valitsemaasi retriittiä! Retriittien hinta on 370e/hlö, teltassa yöpyjille -30e (sis. alv). Laskutus mahdollista kahdessa erässä, joista ensimmäinen on varausmaksu 150e, joista esteen sattuessa osa on mahdollista palauttaa. Osallistujia ei ole vakuutettu, suosittelemme omaa matka- tai tapaturmavakuutusta. Retriitit vaativat toteutuakseen riittävästi osallistujia. Koronatilanne voi vaikuttaa toteutumiseen. Varattuasi saat kaksi retriittikirjettä, laskun ja peruutusehdot. Varaukset: menni.heikkinen@gmail.com tai 0405783737

Kysy myös juuri Sinun ryhmällesi räätälöityä retriittiä!

  • 17.-19.6.  LUONNONKAUNEUTTA -RETRIITTI

Oma saari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää luonnonkauneus niin itsestäsi kuin ympäröivästä luonnosta. Sulaudu kosmokseen, koe merellinen luonnonrauha ja ikiaikaisen kallion lämpö jalkojesi alla. Tutustu, mitä aarteita saaristoluonto tarjoaa mm. ruokapöytään ja ihosi onneksi. Erityisohjelmana luonnonvarat, naurujoogan tuottamat ihanat naururypyt kasvoillasi, luontoviisauksia, Kiitollisuuden joogaa, pienen pyhiinvaelluksen sekä lokkien laulua ja haikaran bongausta. Retriitti sopii parhaiten etsijöille ja epäilijöille - siis lähes kaikille, sillä se sisältää hieman kristillistä ohjelmaa.


OHJELMA:


PERJANTAI

17.00 lähtö satamasta, myös myöhempi haku mahdollinen

17.30 saapuminen ja majoittuminen, kaffetta ja pientä purtavaa tarjolla

19.00 alkumaljat, johdatus saareen ja retriittiin + hoitoaikojen jako ja tutustutaan luontoleikkien avulla

20.00 Pieni pyhiinvaellus + ruokakasvien keräily

21.00 Illallinen + yrttitee kerätyistä yrteistä


LAUANTAI

9 - 11 aamiainen

12.00 Olet osa luonnonkauneutta

13.30 piknikvaellus

17.00 Nauru tekee Sinusta kauniin: Naurujoogaa

18 - > välipalaa

18 - 21 sauna, uintia + suppailua

21.00 nuotioilta ruokineen, musiikkia, luontoviisauksia, iltahartaus + yrttitee


SUNNUNTAI - Hiljaisuuden päivä

9 - 11 aamiainen + Hiljaisuus alkaa

11.00 Hiljaisuuden / Kiitollisuuden  joogaa luonnossa

12.00 voimauttava luontovalokuvaus

14.00 lounas, jälkkäri ja kahvi - Hiljaisuus päättyy

15.00 Venekuljetus satamaan n. 20 min


29.-31.7. 

ILOA -RETRIITTI


Löydä iloa luonnosta, ryhmästä ja omasta itsestäsi! Tämän viikonlopun jälkeen palaat kotiin taatusti autuaana ja energisenä. Naurun vastapainona toimii toki myös retriitin sisältämät rentoutushetket. Erityisohjelmassa haetaan positiivista kehonkuvaa, nautitaan naurujoogasta, saaristolaishuumorista ja leikeistä. Tasapainotellaan sup-laudalla ja joogataan merimaisemassa. Tämä retriitti ei sisällä uskonnollista sisältöä. 


OHJELMA:


PERJANTAI

17.00 lähtö satamasta, myös myöhempi haku mahdollinen

17.30 saapuminen ja majoittuminen, kaffetta ja pientä purtavaa tarjolla

19.00 alkumaljat, johdatus saareen, retriittiin ja iloon, hoitoaikojen jako

20.00 Tutustutaan leikin avulla

21.00 Illallinen + iltatee


LAUANTAI

9 - 11 aamiainen

12.00 Positiivinen kehonkuva

13.30 Piknikvaellus

17.00 Naurujoogaa

18 - > välipalaa

18 - 21 sauna, uintia + suppailua

21.00 nuotioilta ruokineen, tarinoita, musiikkia, saaristolaishuumoria, iltasatu + iltatee


SUNNUNTAI

9 - 11 aamiainen

11.00 Kiitollisuuden joogaa / naurusta kipeiden vatsalihasten rentoutus

12.00 voimauttava valokuvaus

14.00 lounas, jälkkäri ja kahvi

15.00 Venekuljetus satamaan n. 20 min  • 12.-14.8. RAUHAA - HILJAISUUDEN JOOGA® -RETRIITTI - (peruttiin.)

Lähes perinteinen hiljaisuuden retriitti hemmottelulisällä, jossa osallistujat sitoutuvat yhteiseen hiljaisuuteen viikonlopun ajaksi. Tämän retriitin erityisohjelmaan kuuluu kristillistä Hiljaisuuden joogaa®, hartauksia ja messu kehollisella rukouksella, virikepuhe, pyhiinvaelluspiknik ja saunasielunhoitoa tai papin kanssa polulla tai paatissa.


OHJELMA:


PERJANTAI

17.00 lähtö satamasta, myös myöhempi haku mahdollinen

17.30 saapuminen ja majoittuminen, kaffetta ja pientä purtavaa tarjolla

19.00 johdatus saareen, retriittiin ja Hiljaisuuden joogaan, hoitoaikojen jako, hiljaisuus alkaa

20.00 Hiljaisuuden joogaa ja iltahartauteen kynttiläpolkua pitkin

21.30 Illallinen + iltatee


LAUANTAI

9 - 11 aamiainen

12.00 Hartaus ja Hiljaisuuden joogaa

13.30 Pyhiinvaelluspiknik

17.00 Hiljaisuuden joogaa

18 - > välipalaa

18 - 21 sauna

21.00 nuotioilta ruokineen, virikepuhe, kristillistä musiikkia, iltahartaus + iltatee


SUNNUNTAI

9 - 11 aamiainen

11.00 Messu kehollisella rukouksella

12.00 voimauttava valokuvaus

14.00 lounas, jälkkäri ja kahvi + hiljaisuus päättyy

15.00 Venekuljetus satamaan n. 20 min


RETRIITTIEN HOITOHINNASTO

KASVOHOIDOT

1) KESÄN SUUDELMA KASVOHOITO n.40 min. 55 €:

Pintapuhdistus, kuorinta, kasvovesi, savinaamio ja loppuvoide.

Seuraavat kasvohoidot ihotyypin mukaisesti, kesto n. 1,15 h sisältävät pintapuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistiminen, hoitoseerumin/seerumit, niska-, decolte- ja kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Kulmien kestovärjäys hoitojen yhteydessä + 10 €:

2) PHYT´S KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 90 €

3) PHYT´S KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 110 €

4) PHYT´S TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO (Seka-/ rasvainen/ akneihotyypit) 90 €

5) RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS sisältää muotoilun 30 €

6) RIPSIEN /KULMIEN VÄRJÄYS sisältää muotoilun 20 €

7) KULMIEN SIISTIMINEN/MUOTOILU PINSETEILLÄ 20 -30 €

8) KULMIEN SIISTIMINEN VAHALLA 25 €

9) HUULIKARVOJEN POISTO VAHALLA 25 €


JALKA- JA KÄSIHOIDOT

10) HEMMOTTELEVA JALKAHOITO Säärille ja jalkaterälle 45€:

Kuorinta, öljynaamio ja lyhyt hieronta.

11) TÄYDELLINEN JALKAHOITO 65 €:

Liotus, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkuu, siistiminen ja hoito, hieronta, lakkaus ja talkki. Sisältää pienen kynsilakan mukaan.

12) PUMPULI JALAT JALKAHOITO n.30 min. 40 €:

Jalkojen liotus, kynsien leikkuu ja jalkavoiteen levitys.

13) KYNSIEN LAKKAUS varpaat /sormenkynnet 20 €:

Kynsien puhdistus kynsilakasta, kynsien lakkaus sisältää alus-ja päällilakkauksen sekä mukaan pienen kynsilakan.

14) PUMPULIKÄDET 30 min. 35 €:

Kuorinta, öljynaamio ja käsivoiteen levitys kyynärpäihin asti.


MUUT

15) HIERONTA 55 min 65 €

16) LCF Life Coach- valmennus 55 min 60 €

17) Fyysinen äänimaljahoito 55 min 60 €

Ohjaajien esittelyt

Nimeni on Menni Heikkinen. Olen uusikaupunkilainen nainen, vaimo ja äiti. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, hevoset ja lähimmäisenrakkaus. Olen pappi, seksuaalineuvojaopiskelija ja tänä vuonna perustin myös yrityksen lähinnä rakkaan saareni matkailutoimintaa varten. Pappina olen tehnyt eniten yleistä seurakuntatyötä ja rippikoulu- ja nuorisotyötä, mutta sielunhoito eli kirkon keskusteluapu on lempilapseni ja siihen olen erikoistunut. Ohjaan myös mm. kristillistä Hiljaisuuden joogaa ja naurujoogaa. Usko, nauru, seikkailu ja huumori ovatkin minulle tärkeitä arjen voimavaroja. Harrastan mm. mökkeilyä, ratsastusta, merenkulkua, matkailua, luontoliikuntaa ja makustusta. Arvostan kulinaarisia nautintoja. Juusto on helmasyntini. Luonteeltani olen innostuva, luova, toiminnallinen, avoin ja herkkä mutta vahva. Olen myös sosiaalinen, mutta vastapainoksi tarvitsen välillä hiljaisuuden ja erakoitumisen hetkiä Ykspetäjäisessä. Pian tiedät, mitä tarkoitan. 

Olen Pia Klotz ja asun kahden kissani kanssa Naantalissa. Työkseni olen tehnyt monenlaista mm. kosmetologina, liikunnanopettajana, tuote-esittelijänä ja uusin aluevaltaukseni on luonnonvaratuottajan ja lastenhoitajan työt. Minulla on aikuinen poika ja kaksi ihanaa lapsenlasta. Rakastan luontoa ja merta. Minulla on silmää niin sisäiselle kuin visuaaliselle kauneudelle. Nautin luonnossa liikkumisesta, tanssimisesta, luonnontuotteiden kehittämisestä, psykologisten kirjojen lukemisesta, sisustamisesta, valokuvaamisesta ja maalaamisesta. Sisäinen elokuvakriitikko saa minut usein nukahtamaan leffoja katsoessa. Luonteeltani olen syvällinen, sosiaalinen ja aurinkoinen. Odotan innolla, että pääsen retriiteissä hemmottelemaan vieraita luonnonkosmetiikalla ja maittavalla ruualla ja yhdessä visioimaan voimauttavia valokuvia. 

Hei, olen aurinkoinen ja energinen Miia Elo Uudestakaupungista 😊. Olen LCF Life Coach-valmentaja, äänimaljahoitaja, ravintovalmentaja, Personal Trainer, Fysioterapeutti, tanssinopettaja ja kiinteistönvälittäjä. Toimin yrittäjänä ja ihmisten auttaminen ihmisläheisesti sekä hyvinvointi yleisesti ovat vuosikymmeniä kiinnostaneet paljon. Vapaa-aikana nautin luonnosta, perheen/ ystävien kanssa oleskelusta, veneilystä ja tankotanssista. Omakotitalon remontoiminen ja rakentaminen ovat myös arjessa mukana. Valmennuksissa itsensä kehittäminen/ kuuntelu/ kunnioittaminen, itsetunnon ja raha-asioiden kohentaminen, arjenhallinta, parisuhteet, seksuaalisuus ja onnellisuus muiden muassa ovat aiheita, joissa voin sinua hyvin auttaa. Valmennuksissa aihe on vapaa ja saat oivalluksia mitkä auttavat sinua viemään asioita parempaan suuntaan. Odotan innolla tapaamista!