Kuulumisia


SYKSYLLÄ 2022:

Takana on uskomattoman upean rohkaiseva ensimmäinen retriittikesä 2022. Näistä kokemuksista ja erityisen hyvistä palautteista käsin on hyvä alkaa suunnittelemaan myös jatkoa retriiteille. Ensi kesälle on suunnitteilla kaksi erityyppistä retriittiä, joista toinen tulee olemaan Hiljaisuuden retriitti. Tilauksesta on mahdollista toteuttaa myös retriitti tai esim. retki/tyky-päivä omalle ryhmällesi räätälöitynä. 

Myös vuokralaisia riitti viime kesälle Privaatissa saaressa. Edelleen airbnbssä olemme ansainneet lähes täydet pisteet, 4,95/5 tähteä! :) Ensi kesällekin on jo viisi varausta, mutta tilaakin vielä on unohtumattomalle yksityiselle merilomallesi. Vuokrauskausi on nyt ohi ja nautimme itse pimenevistä illoista kaminan tulen äärellä ja leppeissä löylyissä.

KEVÄÄLLÄ 2022:

Kevät on täällä! Vihdoin pääsimme veneellä saareen. Kaikki on jokseenkin kunnossa dronevalvonnan jälkeen myös kelirikon ajalta. Saaren kalliolle astuessani ensimmäistä kertaa veneestä tänä keväänä muistin taas sen - tämä on kotini, sieluni, sydämeni. Kivinen, mutta pian taas auringon lämmittämä sellainen. Tänne tullessani hyräilin jälleen kerran tuttua laulua: La Mer... :) 

Puutalkoot on taas perinteisesti työväenjuhlan juhlana vappuna. Katsotaan joko pian 1-vuotiaalla pikkuisäntä Lukaksella jo klapi pysyy kädessä. No, taitaa mielummin kaarna maistua sen sijaan. :)

Talvikausi saaressa oli hiljainen. Teimme päiväkäyntejä saareen jäitä pitkin tai joskus ystävän talvipaatilla ja saatoimme yöpyä naapurisaaressa. Myös drone lentelee saaren yllä. 

Tulossa on upea saarikesä 2022, jolloin lisäämme palvelujamme mm. retkiä, ohjelmanumeroita, hemmottelevia hoitoja, joogaa... Listaa päivitetty kohtaan Elämykset ja risteilyt! Lisäksi tarjoamme retriittejä kesäkaudella, katso välilehti RETRIITIT! Tarkoitus on rakentaa majoitustilaksi yöpymis/leikkimökki kesän retriittejä varten sekä iso terassi joogailun alustaksi. Varauksia on jo tullut kosolti sekä retriitteihin että saaren vuokraukseen. Heinäkuu on miltei täynnä. 

Viime vuonna teimme talkoilla vappuna työväenjuhlana puuhommia hankimme myös aurinkosähkön! Kummallista kun valo tulee napista painamalla.. Wi-Fin ja telkkarinkin lisäsimme viihdevalikoimaamme. Uusi turvallisempi kaasuliesi ja sähköllä toimiva jenkkijääkaappi toimii entiseen verrattuna turvallisemmin. Palautteiden perusteella teimme myös hiekkarannan, tervetuloa private beachille! Heinä- ja elokuu on oli todella suosittua vuokrausaikaa. 24.7. rakas poikamme, uusi Ykspetäjäisen pikkuisäntä kastettiin saarikirkossamme! Saimme tavata toinen toistaan mukavampia ihmisiä vuokralla ihastuttavalla saarellamme. Oli ilo saada jakaa saaren ainutlaatuista tunnelmaa ja rauhaa ihanien ihmisten kesken. Kelit hellivät helteestä nauttivia ja merivesi virkisti. Olemme saaneet murskaavan hyvää palautetta, katso Palautteet -osio. Airbnb:ssäkin ainakin toistaiseksi ansaitsimme kokonaiset 4,91/5 tähteä. 2022 vuokrauskausi alkaa vappuna ja päättyy lokakuussa. Nyt on hyvin tilaa uusille seikkailijoille. Tervetuloa saaren rauhaan ja luomakunnan iloon!